Как по-бързо да добия тен в солариум?

Как по-бързо да добия тен в солариум?

Трябва да сме наясно, че процесът на добиване на тен както в солариум така и на слънце отнема известно време. Красивия тен от солариум и времето необходимо за постигането му зависи от много фактори, като  основните са:

  • Тип на кожата
  • Тип и качеството на използвания солариум
  • Тип и качеството на използваните лампи за солариум
  • Тип и качеството на използваната козметика за солариум

В професионалните соларни студия разбират от всичко това и ще Ви помогнат да изберете солариум според типа на кожата, соларна козметика и правилен план на соларните процедури. Така ще постигнете по-бързо желания тен, като същевременно се намали риска от изгаряне.

Количеството УВ светлина, необходимо за постигане на тен, е различно за всеки човек. Схемата на соларните процедури е предназначена да ни помогне постепенно да изградим тен, като същевременно се намали риска от изгаряне. Графикът се основава на типа на кожата на отделния човек, вида и качеството на използваните солариуми, лампи за солариум и соларна козметика. Взема се предвид последната процедура и след това постепенно се увеличава времето на сесията.

Обикновено са необходими от шест до десет последователни (и в съответствие с определения в соларното студио план) процедури за да се добие базов тен.

Процесът на придобиване на тен настъпва в две фази. Първата фаза е тенът който се вижда непосредствено след излизането от солариума. Той се получава от потъмняването на вече съществуващия меланин. Този тен може да избледнее за кратко време или да издържи до няколко дни и да се смеси с тена от фазата на забавеното добиване на тен. Резултата от фазата на забавеното добиване на тен става видим часове по-късно и е в резултат от увеличаването на меланина.

За да постигнем по-бързо и здравословно желания тен, когато посещаваме соларно студио е добре да вземем под внимание препоръките на професионалистите за избор на правилните солариуми, соларна козметика и подходящо определяне на плана на соларните процедури.

За собствениците на салони предлагаме нови солариуми и солариуми втора употреба. Извършваме ремонт и предоставяме резервни части и консумативи за солариуми. Богат избор на соларна козметика.
WebDesignBG

  СОЛАРНИ СТУДИЯСОЛАРИУМИЗА НАСМАГАЗИН / СЕРВИЗПОЛЕЗНОКОНТАКТИ