Солариум Ergoline Affinity 880 S Dynamic Power

СолариумErgoline Affinity 880 S Dynamic Power

Солариум Ergoline Affinity 880 S Dynamic Power осигурява прекрасен тен, удобство и комфорт. Ясното оформление на контролния панел и интуитивните му символи правят солариума толкова лесен за управление. Широкото ергономично легло осигурява релаксиращо изживяване, а Climatronic Plus, Аква фреш и Арома терапия допринасят за Вашия комфорт по време на соларната процедура.
Оптимизираната производителност Dynamic Power на солариума, модифицираните ултравиолетови лампи с ниско налягане и технологията Ultra Performance Plusе със специални филтри за лицето ви дават блестящ и бърз резултат в соларно студио SolarPower.

Вижте повече информация

Галерия

Солариум Ergoline Affinity 880 S Dynamic PowerСолариум Ergoline Affinity 880 S Dynamic Power
Класически елегантен дизайн. Динамик технология осигуряваща 25 процента по-интензивен тен.Класически елегантен дизайн. Динамик технология осигуряваща 25 процента по-интензивен тен.
Специални лампи за съвършен тен на лицето. Лампи за тен на раменете.Специални лампи за съвършен тен на лицето. Лампи за тен на раменете.
Мощна аудио система с 3D звук. МР3 свързване със солариума.Мощна аудио система с 3D звук. МР3 свързване със солариума.
 
Солариум с ергономично легло и с удобни извивки за тялото за максимален комфортСолариум с ергономично легло и с удобни извивки за тялото за максимален комфорт
Интегрирани възглавница и подлакътници в леглото на солариумаИнтегрирани възглавница и подлакътници в леглото на солариума
Солариум с Аква Фреш, Арома и КлиматроникСолариум с Аква Фреш, Арома и Климатроник
Вътрешен контролен център и гласова навигацияВътрешен контролен център и гласова навигация
 

Наличен в Соларни студия

За собствениците на салони предлагаме нови солариуми и солариуми втора употреба. Извършваме ремонт и предоставяме резервни части и консумативи за солариуми. Богат избор на соларна козметика.
WebDesignBG

  СОЛАРНИ СТУДИЯСОЛАРИУМИЗА НАСМАГАЗИН / СЕРВИЗПОЛЕЗНОКОНТАКТИ