Солариум Ergoline Evolution 660 Smart Power

СолариумErgoline Evolution 660 Smart Power

Evolution 660 Smart Power е топ солариумът на серията Evolution на Ergoline. Солариум който със своите 46 лампи за тен в областта на тялото, високо-ефективна система Ultra Performance за тен на лицето, допълнителни 7 лампи за областта на раменете и 6 лампи за врата и деколтето гарантира безупречен и дълготраен тен.
Климатик Air Condition Plus, двустепенна система за вентилация на тялото, както и отделно регулируема допълнителна вентилация за лицето осигуряват приятно охлаждане по време на соларната процедура.
Лесен за употреба контролен панел с гласова навигация Ви позволява настройване на всички функции на солариума. Ергономично легло, релаксираща Арома и Аква фреш освежаваща мъгла поддържат комфорта Ви по време на тен сесията в Соларно студио SolarPower.

Вижте повече информация

Галерия

Солариум Ergoline Evolution 660 Smart PowerСолариум Ergoline Evolution 660 Smart Power
Топ солариумът на серията Evolution. Смарт технология за безупречен и дълготраен тен.Топ солариумът на серията Evolution. Смарт технология за безупречен и дълготраен тен.
Солариум с ергономично легло за максимален комфорт и с удобни извивки за тялотоСолариум с ергономично легло за максимален комфорт и с удобни извивки за тялото
Високо-ефективна система Ultra Performance за тен на лицетоВисоко-ефективна система Ultra Performance за тен на лицето
 
Лампи за тен на врата, раменете и деколтетоЛампи за тен на врата, раменете и деколтето
Вътрешен контролен център и гласова навигацияВътрешен контролен център и гласова навигация
Мощна аудио система с 3D звукМощна аудио система с 3D звук
Солариум с Климатик, Аква Фреш и Арома Солариум с Климатик, Аква Фреш и Арома
 

Наличен в Соларни студия

За собствениците на салони предлагаме нови солариуми и солариуми втора употреба. Извършваме ремонт и предоставяме резервни части и консумативи за солариуми. Богат избор на соларна козметика.
WebDesignBG

  СОЛАРНИ СТУДИЯСОЛАРИУМИЗА НАСМАГАЗИН / СЕРВИЗПОЛЕЗНОКОНТАКТИ