Солариум Ergoline Affinity 800 S Twin Power

СолариумErgoline Affinity 800 S Twin Power

Със своите 50 броя Turbo Power 160 ватови лампи за тяло и 4 Ultra Performance лицеви лампи с високо налягане, солариум Ergoline Affinity 800 S Twin Power осигурява превъзходни резултати, които ще впечатлят всеки любител на красивия тен. Нивото на комфорт в този солариум е изключително. Голямо и удобно ергономично легло с интегрирани възглавница, подлакътници и извивки за краката осигурява релаксиращо изживяване. Арома функцията доставя дискретен аромат в солариума и кабината, а Аква Фреш приятно освежаване по време на тен сесията в соларно студио SolarPower.

Вижте повече информация

Галерия

Солариум Ergoline Affinity 800 S Twin PowerСолариум Ergoline Affinity 800 S Twin Power
Солариум с класически елегантен дизайнСолариум с класически елегантен дизайн
Специални лампи за съвършен тен на лицето. Лампи за тен на раменете.Специални лампи за съвършен тен на лицето. Лампи за тен на раменете.
Мощна аудио система. МР3 свързване със солариумаМощна аудио система. МР3 свързване със солариума
 
Ергономично легло за максимален комфорт с удобни извивки за тялотоЕргономично легло за максимален комфорт с удобни извивки за тялото
Интегрирани възглавница и подлакътници в леглото на солариумаИнтегрирани възглавница и подлакътници в леглото на солариума
Солариум с Аква Фреш и АромаСолариум с Аква Фреш и Арома
Вътрешен контролен център и гласова навигацияВътрешен контролен център и гласова навигация
 

Наличен в Соларни студия

За собствениците на салони предлагаме нови солариуми и солариуми втора употреба. Извършваме ремонт и предоставяме резервни части и консумативи за солариуми. Богат избор на соларна козметика.
WebDesignBG

  СОЛАРНИ СТУДИЯСОЛАРИУМИЗА НАСМАГАЗИН / СЕРВИЗПОЛЕЗНОКОНТАКТИ