Колариум–често задавани въпроси-Част 2

Колариум–често задавани въпроси-Част 2

Какви резултати мога да очаквам от процедурите в колариум?

Резултатите от процедурите в колариум са пряко свързани с възрастта, начина на живот и моментното състояние на кожата. Много хора чувстват релаксиращ ефект и по-свежа, по-мека кожа, дори и само след първите няколко процедури в колариума. Най-добри резултати се постигат при редовна употреба за по-дълъг период от време. Повечето хора заявяват, че имат по-мека кожа и други видими ефекти след един месец употреба на колариум. След втория месец коларни процедури всички резултати се подобряват. Кожата става по-стегната, с по-малко бръчки и по-мека.

Краткосрочните резултати, които можем да очакваме от коларните процедури са релаксиращ ефект, по-мека, по-влажна и еластична кожа.

При редовна употреба на колариум резултатите обикновено са намаляване на малките бръчки по лицето и деколтето, избледняване на пигментни петна, намаляване на подутини около очите, по-видимо стегната кожа по цялото тяло, подобряване на капацитета за възстановяване на мускулите, положително влияние върху косата и растежа на ноктите, костите и сухожилията.


Колко процедури в колариум са нужни, за да постигна целите си?

В зависимост от целите, които искате да постигнете се препоръчват и различни планове за процедури в колариум:

При млада кожа с цел тонизиране на кожата, намаляване на замърсяванията и защита от факторите на околната среда 10 процедури могат да бъдат достатъчни. За освежаване на кожата и борба с първите и признаци на стареене се препоръчват около 20 процедури в колариум. За по-зряла кожа, както и за активна борба срещу стареене на кожата и появата на бръчки около 30 коларни процедури са препоръчителни.

Разбира се, препоръчаните планове за процедури в колариум могат да се различават при всеки отделен случай. Резултатите могат да бъдат допълнително подобрени чрез използване на козметични продукти. В идеалния случай най-добри резултати се постигат, ако едновременно с коларните процедури се води и по-здравословен начин на живот. Достатъчно сън, без цигари, балансирано хранене и да се пие поне два литра вода на ден. В крайна сметка ще видите - тялото и кожата ще Ви се отблагодарят за всичко това!

Как да поддържам постигнатите резултати от коларните процедури?

Процеса на синтеза на колаген и еластин продължава за определен период и след приключване на процедурите в колариума. Можете да запазите резултатите с две или три процедури месечно и използването на специални продукти за грижа на кожата. За най-добри резултати се препоръчва използва на колариум веднъж седмично, или по-често, след като първоначалния курс е приключил. Няма опасност от предозиране.

Подходящ ли е колариума за всеки?

Колариумът е подходящ за всички типове кожа. Обаче, ако имате ниско кръвно налягане или сте бременна, страдате от епилепсия или повишена чувствителност към светлина или ако сте на лекарство, което води до повишена чувствителност към светлина (например антибиотици), трябва да се въздържате от използване на колариум. Ако Ви е за първи път се препоръчва по-кратка процедура, за да се тества за възможна нежелана реакция.

Колко време продължава една процедура в колариум?

Една процедура в колариум е добре да продължи средно между 10-20 минути. Препоръчва се почивка от 48 часа между процедурите.

Трябва ли да нося защитни очила по време на процедура в колариум?

Поради ярката светлина излъчвана от лампите в колариума трябва да държите очите си затворени по време на процедурата. Препоръчително и използването на защитните очила, за да се чувствате по-комфортно.

С какво процедурите в колариум се различават от другите методи за възстановяване на кожата?

Докато повечето козметични процедури третират само повърхността на кожата, при колариума благодарение на светлината от колагеновите лампи кожната тъкан се регенерира отвътре.

Светлината излъчвана от колариума намалява причините за стареенето на кожата по особено нежен начин. Процедурата е приятна и не съществува риск от възпаление или зачервяване.

Верига соларни студия SolarPower
СОФИЯ
ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ


София, бул. Патриарх Евтимий 16

тел: 0895 020 866
СОФИЯ
ЦЕНТЪР


София, ул. Света София 8, до Pulse Fitness Downtown

тел: 0895 020 866
СОФИЯ
PULSE FITNESS & SPA MLADOST


София, ул. Околовръстен път 251а, във фитнес Pulse Fitness & Spa Mladost

тел: 0895 020 866
СОФИЯ
PULSE FITNESS & SPA BULGARIA


София, бул. България 132, във фитнес Pulse Fitness & Spa Bulgaria

тел: 0895 020 866
СОФИЯ
БОРОВО


София, бул. България 60A

тел: 0895 020 866
СОФИЯ
СТУДЕНТСКИ ГРАД


София, ул. 8-ми Декември 35, срещу бл. 22

тел: 0895 020 866
СОФИЯ
СТРЕЛБИЩЕ


София, ул. Тулча 43

тел: 0895 020 866
СОФИЯ
КРАСНА ПОЛЯНА


София, бул. Н. Мушанов, бл.31

тел: 0895 020 866
СОФИЯ
ДРУЖБА 1


София, Дружба 1, Пазара, павилион 60

тел: 0886 602 954
СОФИЯ
МЛАДОСТ 1


София, бул. Ал. Малинов 30, ТЦ Лилиан, ет. 2

тел: 0884 011 266
ПЛОВДИВ
КАМЕНИЦА 1


Пловдив, бул. Хр. Ботев 101

тел: 0897 560 836
ПЛОВДИВ
ТРАКИЯ


Пловдив, бул. Освобождение, бл. 203

тел: 0897 560 836
ПЛОВДИВ
PULSE FITNESS & SPA PLOVDIV


Пловдив, ул. Ц. Дюстабанов 63, във фитнес Pulse Fitness & Spa Plovdiv

тел: 0886 478 440


С П О Д Е Л И

За собствениците на салони предлагаме нови солариуми и солариуми втора употреба. Извършваме ремонт и предоставяме резервни части и консумативи за солариуми. Богат избор на соларна козметика.
WebDesignBG

  СОЛАРНИ СТУДИЯСОЛАРИУМИЗА НАСМАГАЗИН / СЕРВИЗПОЛЕЗНОКОНТАКТИ