Защо да използваме соларна козметика?

Защо да използваме соларна козметика?

С помощта на солариумите можем да добием и поддържаме бронзов тен целогодишно. Когато използваме солариум добре е винаги да използваме и соларна козметика. Соларната козметика ни осигурява множество ползи. Какви са те?

Със соларна козметика постигаме по–траен тен

Соларната козметика спомага да запазим тена си по–дълго време. Това от своя страна ни спестява както време така и пари.

Със соларна козметика постигаме по–равномерен тен

Една добре нанесена соларна козметика спомага да добием по-равномерен тен. Козметиката за солариум стимулира производството на меланин и от там образуването на тен.

Соларната козметика овлажнява кожата

Козметиката за солариум овлажнява кожата. Солариумите дехидратират кожата, а соларната козметика я овлажнява и я предпазва от изсушаване.

Соларната козметика предпазва кожата от стареене

Прекомерното излагане на ултравиолетовите лъчи от слънцето и солариумите могат да доведат до по-бързо стареене на кожата. Соларна козметика забавя стареенето на кожата.

Соларната козметика предпазва кожата от изгаряне

Солариумите понякога могат да причинят изгаряне. Използването на соларна козметика ще защити кожата ни от изгаряне.

Не използвайте слънцезащитна козметика при соларни процедури

Соларната козметика се различава от слънцезащитната. Когато използвате солариум не използвайте слънцезащитни продукти и ли бебешко олио. Трябва да се използват само лосиони за солариум.

За собствениците на салони предлагаме нови солариуми и солариуми втора употреба. Извършваме ремонт и предоставяме резервни части и консумативи за солариуми. Богат избор на соларна козметика.
WebDesignBG

  СОЛАРНИ СТУДИЯСОЛАРИУМИЗА НАСМАГАЗИН / СЕРВИЗПОЛЕЗНОКОНТАКТИ