Хоризонтален солариум и равномерен тен

Хоризонтален солариум и равномерен тен

Ако използвате  хоризонтален солариум, следвайте следните полезни съвети, за да придобиете максимално равномерен тен – т.е. вашия тен да изглежда еднакъв по различните места на вашето тяло. Легнете в солариума и се отпуснете, но без да сгъвате колената или ръцете си. Разтворете ръцете и краката настрани. Ако държите ръцете близо до тялото, те няма да придобият тен от вътрешната страна. Същото ще се случи и с краката ви. Така след като леко разтворите краката и преместите ръцете настрани от тялото, ултравиолетовите лъчи, ще могат да достигнат навсякъде и ще добиете по-равномерен тен.

Едно от местата, за които много от хората не мислят е шията.  Почти всяко соларно студио предлага много удобни възглавнички за хоризонталните солариуми. Обаче много често така лежим на тях, че брадичката ни опира в шията. Това може да доведе до неравномерен тен в тази област. За да се избегне това, наклонете главата си назад така, че погледа ви да сочи нагоре към върха на солариума или дори ако желаете можете да махнете възглавничката. По този начин ще добиете равномерен тен в областта на шията.

Много хора, които използват солариуми също така използват и козметика за солариум - ускорител с овлажнител. Това е най-добрият начин да се получи дълбок и красив тен с по-малко процедури в солариума. Вие трябва да нанесете  равномерно ускорителя за тен върху всички части на тялото си. Не забравяйте области като ходилата и лактите. Една от областите, върху която много хора не нанасят соларна козметика е техният гръб. Най-добре е някой да ви намаже гърба преди да отидете до вашето соларно студио. Така може да сте сигурни, че гърба ви ще добие равномерен тен като по останалата част на тялото.

Придобиването на бърз и красив тен от солариум може да бъде точно това, от което се нуждаете, за да се чувствате уверени и красиви по време на пролетните и летните месеци. И затова е важно да следвате тези насоки, за да получите красив и равномерен тен.

За собствениците на салони предлагаме нови солариуми и солариуми втора употреба. Извършваме ремонт и предоставяме резервни части и консумативи за солариуми. Богат избор на соларна козметика.
WebDesignBG

  СОЛАРНИ СТУДИЯСОЛАРИУМИЗА НАСМАГАЗИН / СЕРВИЗПОЛЕЗНОКОНТАКТИ