Вертикален солариум–указания за ползване

Вертикален солариум–указания за ползване

Подготовка

За да постигнете най-добър резултат ексфолирайте кожата си вечерта преди деня, в който ще ходите на соларно студио. Ако не премахнете мъртвата кожа от тялото си получения тен може да не е съвсем равномерен. Ако имате дълга коса я завържете над главата, за да не получите неравномерен тен около врата. Нанесете навсякъде върху тялото си соларна козметика преди да влезете в солариума или за най-добър ефект няколко часа преди това.

Соларна процедура  

Влезте и затворете вратата. Застанете в центъра на солариума. Поставете защитните очила и натиснете бутона Start, за да стартирате солариума. Хванете дръжките разположени на тавана на солариума, за да може УВ светлината да достигне до всяка част на тялото Ви и да добиете равномерен тен. Докато стоите в солариума разтворете краката си, така, че вътрешността им също да е изложена на ултравиолетовите лъчи. След края на соларната процедура солариумът ще се изключи автоматично. В зависимост от марката и модела на солариума той може да е оборудван с допълнителни екстри, което ще направи соларната процедура много по-приятна за вас. Такива могат да бъдат гласова навигация, възможност за увеличаване и намаляване на вентилацията, допълнително охлаждане с водна пара, арома терапия, възможност за смяна на музиката на вградено CD устройство, вибромасаж и т.н. Всички тези функции се стартират чрез допълнителни бутони и ако са налични ще ви бъдат разяснени от персонала в соларното студио.

След края на соларната процедура

Веднага след края на соларната процедура нанесете върху тялото си козметика за след солариум. Не използвайте вертикален солариум повече от 20 минути за една сесия. Преди да повторите соларната процедура изчакайте 48 часа.

Дали да използваме вертикален или хоризонтален солариум е въпрос на лично предпочитание, но за постигане на максимално равномерен тен е препоръчително редуване на двата вида солариуми.

За собствениците на салони предлагаме нови солариуми и солариуми втора употреба. Извършваме ремонт и предоставяме резервни части и консумативи за солариуми. Богат избор на соларна козметика.
WebDesignBG

  СОЛАРНИ СТУДИЯСОЛАРИУМИЗА НАСМАГАЗИН / СЕРВИЗПОЛЕЗНОКОНТАКТИ