Мога ли да ползвам солариум?

Мога ли да ползвам солариум?

Повечето хора могат да използват солариум, но има и изключения. Ако отговорите с ДА на някой от въпросите по-долу, не трябва да използвате солариум:

  • Дали сте на възраст под 18 години?
  • Винаги ли изгаряте, когато сте изложени на естествена слънчева светлина?
  • Имате ли заболяване, което се влошава на слънчева светлина?
  • Имате ли прекомерно количество бенки и / или лунички?
  • Имали ли сте многократно слънчеви изгаряния, особено през детството?
  • Имате ли близък кръвен роднина с рак на кожата?

Също така, ако сте на лекарства, моля консултирайте се с личния си лекар или фармацевт преди да посетите Вашето соларно студио, тъй като някои лекарства, правят кожата по-чувствителна към ултравиолетова светлина. Ако сте бременна, консултирайте се с вашия личен лекар преди употреба на солариум.

Ако сте отговорили на въпросите от горния списък с НЕ и искате да използвате солариум – можете да посетите соларно студио. Защото стремежа да изглеждаме добре и да се чувстваме страхотно е това, което кара хиляди хора да искат да придобият тен.

Дали желаете целогодишен тен, подготвяте за почивка, задава се специален случай или просто искате да изглеждате добре, отговорното използване на солариум е перфектният начин за постигане красив тен.

За собствениците на салони предлагаме нови солариуми и солариуми втора употреба. Извършваме ремонт и предоставяме резервни части и консумативи за солариуми. Богат избор на соларна козметика.
WebDesignBG

  СОЛАРНИ СТУДИЯСОЛАРИУМИЗА НАСМАГАЗИН / СЕРВИЗПОЛЕЗНОКОНТАКТИ